قالب وبلاگ
تجربه های یک آشپز کوچولو
 

شربت ذرت (آمریکا)

عده ای از دوستان طی ایمیل هایی که زدن و نظراتی که گذاشتن خواستن تا توضیحاتی درباره شربت ذرت بدم و جایگزینی برای اون معرفی کنم.

شربت ذرت یا HFCS یک مخلوط ناهمگن از قندهای حاصل از نشاسته ذرت است. شربت ذرت به تنهایی یا به عنوان جایگزین بخشی از ساکارز یا گلوکز در مواد مختلف نظیر ژله ها، نوشابه ها، کنسرو سبزیجات، سس گوجه فرنگی و .... مورد استفاده قرار می گیرد.

شربت ذرت (HIGH FRACTORS CORN SYRUP) در بازار به دو گونه 42 و 55 درصد موجود است که نوع 55 درصد آن دارای شیرینی معادل شکر است و در تولید نوشابه های گاز دار استفاده می شود گونه 42 درصد آن از شیرینی کمتری برخوردار است و در صنایع تولید نوشابه های بدون گاز (آب میوه ها)، محصولات تخمیری نان و محصولاتی که به نقطه انجماد پایین نیاز دارند و.....مورد استفاده قرار می گیرد.

برای تولید شربت ذرت، ذرت را در آب خیسانده و بعد نشاسته را از مجموع ذرت جدا می کنند (به روش مکانیکی قسمت های آن به نشاسته، روغن، پوسته و پروتئین جدا می شود) بعد نشاسته به دست آمده را تبدیل به گلوکز کرده و بعد با روش های آنزیمی گلوکز به فروکتوز تغییر یافته و شربت ذرت با فروکتوز 42 درصد به دست می آید.

این شربت جزء شیرین کننده های طبیعی می باشد. مصرف این شربت به صورت خانگی در ایالات متحده بسیار متداول می باشد.

در صورت در دسترس نبودن این شربت با دستور زیر می توانید جایگزین مناسبی برای آن درست کنید.

[ ۱۳۸۸/۸/۸ ] [ ۱:۱٢ ‎ب.ظ ] [ رفیدا (آشپز کوچولو) ]
.: Weblog Themes By Pichak :.

درباره وبلاگ

زندگی جیره مختصریست مثل یک فنجان چای در کنارش عشق است مثل یک حبه قند زندگی را با عشق نوش جان باید کرد
صفحات اختصاصی
امکانات وب