سوپ دال عدس با اسفناج

طرز تهیه:

پیاز ها را با روغن زیتون کمی تفت میدهیم تا سبک شود بعد سیر و زنجیل رنده شده را اضافه می کنیم و یک دقیقه ای تفت میدهیم، بعد ادویه ها را اضافه میکنیم و بعد هم رب گوجه و گوجه رنده شده، دال عدس و آب مرغ رو اضافه میکنیم حرارت رو کم میکنیم تا عدسها بپزد. دال عدس زود میپزه در اواخر پخت اسفناج رو هم به سوپ اضافه میکنیم. دو الی سه دقیقه زمان بعد از اضافه کردن اسفناج کافیه و بعد سوپ را سرو می کنیم. طعم این سوپ باید تند باشه. با سس فلفل هم خیلی خوشمزه میشه.

این سوپ هم با آبلیمو و هم با ماست سرو میشه.تو کشورهای عربی و مدیترانه معمولا با ماست سرو میشه.

/ 3 نظر / 19 بازدید
یاسی

سلام وب بسیار خوبی داری ممنون

عالییییییییییییییی[قلب]