سالاد ورمیشل برنج

طرز تهیه:

ورمیشل برنج رو طبق دستور روی جلد توی آب در حال جوش میریزیم و می پزیم. کمی نمک هم در هنگام پخت به ورمیشل اضافه می کنیم وقتی ورمیشلها پخت ، انها رو آبکش می کنیم و می گذاریم تا خنک بشه.

هویج و کدو رو خلالی خرد می کنیم. سیر رو هم رنده می کنیم. نعنا رو هم خرد می کنیم.

اگر طعم نعنا رو دوست ندارید می تونید از گشنیز خرد شده استفاده کنید.

بعد مواد خرد شده رو به ورمیشل اضافه می کنیم.

برای تهیه سس هم تمامی موادی که گفتیم رو با هم مخلوط می کنیم و بعد سس رو به مخلوط ورمیشل و سبزیجات اضافه می کنیم و سالاد رو در ظرف سرو می ریزیم و برای حدود نیم ساعت توی یخچال می گذاریم تا سس کاملا به خرد سالاد بره و بعد سالاد رو سرو می کنیم.

من برای سرو توی یه گوجه رو خالی کردم و سالاد رو درون گوجه ها ریختم.

می تونید اگر مهمون دارید به تعداد مهمونهاتون به همین سبک سالاد رو آماده کنید.

/ 2 نظر / 65 بازدید
کیسان

سلام وب جالبی داری مطالبتم آموزندست راستی شما طرز تهیه ادویه کنتاکی را داری

کیسان

راستی یه سوال شما آشپزی میکنید به صورت حرفه ای؟؟؟؟؟؟؟؟؟