تارت شکلاتی

طرز تهیه خمیر:

شکر، آرد و نمک را با هم مخلوط می کنیم بعد کره رو اضافه میکنیم و با بقیه مواد مخلوط میکنیم. زرده تخم مرغ را 2 ق آب سرد خوب میزنیم و بعد به مابقی مواد اضافه میکنیم و با نوک انگشتان دست هم میزنیم تا خمیر صافی به دست بیاد اگر موقع درست کردن احساس کردید که خمیر خشکه میتونیم تا 2 ق اب سرد هم دوباره به خمیر اضافه کنیم.

وقتی خمیر درست شد در کیسه فریزر میگذاریم و به مدت 30 دقیقه در فریزر میگذاریم بعد از این مدت خمیر را از فریزر درآورده به آرامی خمیر رو باز میکنیم ظرف تارت رو کمی چرب می کنیم و خمیر رو درون آن ظرف پهن می کنیم و ظرف تارت رو درون فری که از قبل گرم کردیم میگذاریم (فر روی درجه حرارت 250 سانتی گراد باشد) برای این که روی خمیر کاملا صاف بشه می تونیم یه فویل روی خمیر پهن کنیم و روی آن رو حبوبات بریزیم. 30 دقیقه زمان برای پخت خمیر کافی است. وقتی خمیر پخت میگذاریم تا خنک شود.

برای تهیه فیلینگ خامه و شیر را کاملا مخلوط می کنیم روی حرارت ملایم میگذاریم و مدام هم می زنیم وقتی مخلوط شروع به بخار کردن کرد (زمانی که کناره های آن به دیواره قابلمه میچسبه) از روی حرارت مخلوط شیر و خامه رو از روی حرارت برمیداریم شکلات را به آن اضافه می کنیم و هم میزنیم تا شکلات توی مخلوط حل بشه بعد شکر رو اضافه می کنیم هم می زنیم تا حل شود بعد تخم را اضافه می کنیم و در آخر آرد ذرت رو اضافه می کنیم هم می زنیم تا آرد کاملا حل بشه دوباره مواد رو روی حرارت می گذاریم مدام هم می زنیم تا مخلوط ما شبیه به مواد پودینگ بشه.

بعد مواد رو روی خمیر آماده شده میریزیم و حداقل 5 ساعت در یخچال میگذاریم و بعد سرو می کنیم.

این خمیر رو میتونید روی گاز هم درست کنید این عکسی رو که من گذاشتم خمیرش رو روی گاز درست کردم و حدود 35 الی 40 دقیقه زمان برد برای پخت.

/ 4 نظر / 59 بازدید
شادی

دستت طلا. خوردن داره اینهمه شکلات[نیشخند]

آسو

سلام ...... وبلاگ خیلی خیلی خوبی دارین...... این تارت هم خیلی عالی شده...دستتون درد نکنه دوست داشتین به منم یه سر بزنین[ماچ][خجالت]