کیک نارگیل و هویج

طرز تهیه:

کره را در دمای محیط میگذاریم تا نرم شود بعد شکر را به کره اضافه کرده میزنیم تا کرم رنگ شود بعد تخم مرغ ها را یکی یکی اضافه کرده  و با هم زن دستی هم می زنیم تا مواد یکدست شود. بعد آرد، پودر نارگیل، وانیل، نمک و بکینگ پودر را با هم مخلوط کرده و به مخلوط تخ مرغ و کره اضافه میکنیم و مواد را با هم مخلوط می کنیم در آخر هویج رنده شده و ادویه را به مابقی مواد اضافه میکنیم و مخلوط کرده در قالب مورد نظر میریزیم و در طبقه وسط فر با حرارت 180 درجه سانتی گراد میگذاریم حدود 20 الی 30 دقیقه زمان برای پخت کافی است.

برای فیلینگ روی کیک مواد ذکر شده یعنی کره، نارگیل و شکر را با هم مخلوط میکنیم کیک را از فر درآورده و این مواد را روی کیک ریخته و حدود 10 دقیقه درون فر میگذاریم (شعله بالای فر را روشن میکنیم) تا روی کیک طلایی شود و بعد از فر درآورده و سرو میکنیم.

نکته: من برای فیلینگ چون کیک خیلی شیرین و چرب دوست ندارم فقط کمی نارگیل رو روی حرارت کم تفت دادم و زمان سرو روی کیک ریختم.

/ 1 نظر / 40 بازدید
وفا

ممنون خیلی عالی بود[ماچ][بغل]